Guide til måleboks

kontakt os

Lidt om Mælt

Mælt er din online guldsmed, vi har specialiseret os i omsmeltning af arveguld. Mælt er et gammelt nordisk ord som betyder “at tale”, “stemme” og som i udtale ligger tæt op ad det engelske ord Melt, at smelte. Mælt er altså en fusion af begge, vi tager gamle smykker med historie, smelter materialerne og genskaber nyt nordisk design, som vil skabe fornyet glæde for ejeren, men stadig med en stemme fra fortiden.

Mælt giver dig mulighed for at bevare minder fra mennesker du har holdt af, som har efterladt dig smykker. Smykker du måske har set på mormors finger fra din tidlige barndom, dine forældres vielsesringe du har arvet, eller hvilken anden personlige historie, der måtte være knyttet til et smykke, der er endt i din varetægt. Ofte er sådanne arvestykker slidt igennem tiden, eller designet er utidssvarende, hvorfor de ligger gemt i en skuffe eller et smykkeskrin.

Mælt har størrelsesgaranti. Når du har fået bygget et smykke hos Mælt, skal det passe. Vi har derfor vores størrelsesgaranti. Den betyder at du inden for de første to måneder, efter du har modtaget dit smykke, kan rekvirerer en sikker forsendelseskasse, så du sikkert og gratis kan sende os smykket til størrelsesændring.

Da vi typisk har produceret dit nye smykke af præcis dit guld, kan vi ikke bare ombytte til et andet design, i tilfælde af at du har fortrudt dit valg. Vi ønsker dog kun glade kunder og vil foretage en gensmeltning, inden for 15 dage fra modtagelse, til andet valg fra kollektionen. Der vil i den forbindelse skulle foretages en genkalkulation ift eventuelt ekstra materialeforbrug, men arbejdslønnen skal du ikke betale for. Hvis du har handlet i vores shop uden at indbringe guld til produktionen, vil du have 14 dages returret på dit køb.

Uanset om du har for meget, for lidt eller tilpas med guld til dit projekt, vil du ved at indtaste dine brugte materialer øjeblikkelig kunne se din estimerede pris i netop din situation, og ved at benytte vores gratis “Mælt målepakke” vil du kende din nøjagtige pris allerede inden vi smelter dit guld, derved har du en risikofri mulighed for at vide præcis, hvor dit projekt lander. Hvis mængden af guld du har i gemmerne, er for lidt til at vi kan producerer dit ønskede smykke vil vores beregner automatisk indregne en merudgift svarende til den mængde guld vi skal tilføje for at opgaven kan komme i mål. Det vil sige at priserne, som fremkommer efter du har indtastet din guldmængde i systemet er den estimerede pris det vil komme til at koste dig at træde ind i omsmeltningsopgaven. Du vil dog få oplyst den endelige pris, når vores guldsmede har kontrolleret mængde og lødighed. Så snart du er oplyst den endelige pris, skal du beslutte om du vil igangsætte opgaven, fremsende mere materiale eller annullere opgaven. Du kender derfor ALTID din endelige pris. Vi går først igang med omsmeltningen efter din godkendelse.

Vi har et samarbejde med vores Fragt leverandører, hvor vi sætter sikkerheden i top. Du vil modtage en spiciel Målekassen (Mælt starterkit) som du har modtaget, fungerer samtidigt som sikker emballage til at sende dine materialer samt de lånte måleredskaber til os. Det eneste du skal gøre er at påklæbe den vedlagte returlabel og forsegle kassen med den indbyggede forseglingstape. Pakken er forsikret op 10.000,- Når vi modtager kassen, pakker vi den op under videokamera, på den måde kan vi vise at pakken er kommet ubeskadiget frem. Vi unboxer, og samtidigt registrerer vi hver enkelt smykke på din side. Det er ordenlig komunikation, der sikrer at vi ved, hvad vi har modtaget og du ved, at vi har modtaget dine materialer.

Efter den første fase, hvor du udforsker hjemmesiden og finder ud af, om du synes godt om vores koncept. kan du gratis bestille vores målekasse (Mælt starterkit). I kassen finder du en digital vægt og måleredskaber til finger- hals- og håndledsstørrelser og vejledninger, samt kort til at udfylde for hver af smykketyperne.

Efter du har valgt det smykke du kunne tænke dig og i den farve du ønsker, vil systemet give dig besked om hvilke smykker der i praksis indgår i dit nye smykke, det er her vigtigt at du navngiver dine gamle smykker tydeligt ud fra visuelle kendetegn f.eks “mormors perlering”, “snoede lillefingerring” eller lignende. på den måde kan vi være meget præcise i kommunikationen.

Lad guldsmeden fortælle

Lær os at kende
PernilleS HISTORIE

Jeg havde arvet nogle smykker, både i 8 og 14 karat fra min moster som jeg havde et nært forhold til. Derfor betød smykkerne meget for mig, men den passede ikke til min stil! Jeg fik smeltet ringen om til en ny ring i 14 karat, som jeg bruger hver dag og dermed har jeg på en måde min moster med mig altid.

9.600 kr.
detailpris
- 6.100 kr.
besparelse
3.500 kr.
Pernilles pris