Dansk design, håndværk og kvalitet

 Vi er håndværkere af hjertet, vi er vores egne hårdeste dommere. Vi nægter at lade smykker gå ud fra værkstedet der lever op til andet, end vores egne højeste standarder.

Henrik Keis
Grundlægger & CEO

 

Vores tilgang til vores fag er at vi konstant skal udfordre vores egne evner, vi vil hele tiden udvikle vores kompetencer, udnytte nye teknikker og teknologier, hvilket også har gjort at vi praktisk talt aldrig siger nej til en opgave, uanset hvor kompleks den måtte være, skal vi nok komme i mål.

Dansk design, håndværk og kvalitet

Godt gammelt håndværk hitter, findes der noget bedre end en stolt fagmand, en håndværker der har lidenskab og passion for sit fag, uanset om det måtte være en murer, tømrer, bager eller som i vores tilfælde en guldsmed, er der noget fascinerende ved de kompetencer, der opstår når man vælger at lære et fag fra bunden, man træder ind i et fællesskab hvor man accepterer at den eneste vej er den hårde vej. først en læretid på ca 4 år, hvor man starter med forståelse for metallerne, værktøjernes funktioner og begrænsninger. Igennem årene lærer man at “læse” metallet og nogle årtier senere ved man præcis hvad man kan forvente i samtlige processer, hvad er muligt og hvad er umuligt, materialerne bestemmer. Herefter er man klar til at lærer fra sig, et nyt ungt, nysgerrigt menneske kommer i lærer og der bygges igen oven på århundrede års viden og kundskaber. Man kan ikke andet end at elske et godt gammelt håndværk.

Størstedelen af massefremstillede smykker produceres i dag i lavlønsområder i Asien, Tyrkiet eller andre steder. Der skæres ofte hjørner i forskellige processer, for at kunne producerer hurtigere. Der gåes til yderligheder, for at spare på materialer. F.eks produceres smykker hule eller der fjernes guld på kritiske steder for at spare vægt, alt dette er med til at skabe en konstant krig på pris, resultatet er, at vi igen og igen oplever at producerede varer i danske guldsmedebutikker ikke kan leve op, til bare et middelmådigt niveau af kvalitet. Vi oplever at vi må være meget kritiske og fravælge en stor del produkter, når vi handler ind til vores fysiske butik, vi vil ganske enkelt ikke være bekendt at sælge disse produkter til vores kunder.

Hos MÆLT er vi dog helt ude over denne problematik, vi producerer vores smykker til den højeste håndværksmæssige standard, og det er helt ligemeget, om det betyder, at vi skal bruge meget guld. Guldet har du som kunde selv bragt ind og du køber så vores design og vores håndværk, man kan faktisk sige, at desto bedre vi laver dit nye smykke, desto mere sparer du til sammenligning med, at købe et tilsvarende kvalitetsprodukt.

Hos MÆLT sidder vi selv på værkstedet og laver samtlige processer dit projekt gennemgår, Vi er håndværkere af hjertet, vi er vores egne hårdeste dommere. Vi nægter at lade smykker gå ud fra værkstedet, der lever op til andet, end vores egne højeste standarder.

Vi bruger ikke dårlige undskyldninger, skulle der imod forventning være en fejl, på et smykke vi har lavet her på værkstedet, vil du aldrig blive mødt med bortforklaringer, ansvarsfraskrivning eller dårlige undskyldninger. Vi vil gå til yderligheder for, at få rettet op på en fejl, for at sikre din fortsatte tillid til MÆLT. Vi kan ikke love at der aldrig kan forekomme en fejl, men vi kan love, at du vil blive imponeret over måden, hvorpå vi vil afhjælpe denne. Dette understreger vi også ved at give hele 5 års garanti på alle vores smykker.

Vi støber gerne dit guld om til et helt nyt smykke.
Vælg imellem en af vores mange modeller
HER