Lær os at kende

Hos MÆLT har du adgang til et væld af kompetencer. Her sidder mester selv med på værkstedet og har et øje på alle processer. Alle i værkstedet ved at der forventes et førsteklasses stykke håndværk hver gang.
Tilsammen har de mange års erfaring, som sikrer at de kan leve op til dette. Uanset om det gælder omsæltning af arvestykkerne eller design og fremstilling af nye smykker, sætter de en ære i at både du og dit smykke, får en udsøgt behandling.

Vores drøm
Vores mission og drøm for MÆLT er at kunne nå ud til alle og gøre folk opmærksom på at man kan give sit gamle guld nyt liv.

Uden geografiske grænser, at give Vores kunder adgang til omsmeltning af arveguld. med sikkerhed for højeste håndværksmæssige kvalitet, at kunne få produceret præcis det smykke, der skal bære historien videre, i en tryg, fuld gennemsigtig proces med et ekstraordinært højt serviceniveau.

Tag kontakt til os

Lær os at kende

Historien

Henrik Keis er iværksætteren bag MÆLT.

Han blev udlært guldsmed i 1989.

I 1995 blev Henrik ansat hos Georg Jensen. Her fik han erfaring med større produktion, virksomhedsdrift og kvalitetsstyring. Han afsluttet tiden hos Georg Jensen med toårig udstationering i Thailand som produktionschef.

Tilbage i Danmark startede Henrik et reparationsværksted. I 2008 udvidede Henrik med butikken Keis Guld & Sølv i Nykøbing F. Hvilket han stadig driver ved siden af MÆLT som han startet i 2022.

 

Håndværket

Hos MÆLT elsker vi at lave smykker. Vi kombinerer gamle håndværkstraditioner med den nyeste teknologi.

Vi har tusindvis af modeller i vores modelbank, med dem kan vi modellerer os frem til uendelig antal designs, for os betyder det hurtigere arbejdsgang – for dig betyder det lavere priser.

Over 100 års erfaring

En af grundene til vores succes er, at vi med 5 guldsmede på værkstedet har samlet over 100 års erfaring, hvilket giver dig sikkerhed for, at der er stor håndværksmæssig ekspertise bag produktionen, af det smykke der måske blive dit kæreste eje.

Hver opgave kan indeholde adskillige forskellige trin inden det færdige resultat, så smykket kan komme i hænderne på flere af os guldsmede, for at sikre det bedste resultat. Vil der altid være tilknyttet en ansvarlig guldsmed på hver enkel opgave, hvem der har fulgt dit smykke vil fremgå af dit Håndværksbevis, som du vil modtage med dit færdige smykke.

Værkstedet

Vi kan nå i mål med alle opgaver inden for vores egne 4 vægge. Vi kombinerer det gamle stolte håndværk med de nyeste teknologier, det vil sige at alt sker på vores eget værksted. Alt fra design, formgivning, opbygning, støbning, legering, Lasersvejsning, fattearbejde, Slibning, Polering til det endelig finnish.