Forsendelse af dine smykker

Tryg forsendelse hele vejen
Når du har vurderet de smykker du ønsker at smelte om og valgt dit nye smykke, er det tid til at sende dine egne smykker til guldsmeden. Vi har forståelse for, at det kan være utrygt at sende sine smykker der ofte har stor affektionsværdi med posten.

Derfor tilbyder vi en service, hvor du kan bestille særlig post-embalage fra os, inkl. særlig æske til dine smykker, gratis ringmåler og gratis portolabel. Så er dine smykker beskyttet og du skal bare putte dine smykker i embalagen og indlevere det ved dit nærmeste poststed.

Bestil post-embalage inklusiv gratis portolabel

Vi sender dig gratis post-embalage med en særlig æske du kan putte dine smykker i, så der ikke sker dem noget undervejs. Post-embalagen indeholder også en returlabel med vores adresse som du bare putter på papkassen og indleverer på dit nærmeste posthus.

Husk at få en kvittering på din forsendelse så vi kan garantere og forsikre forsendelsen.

Jeg har selv post-embalage - print gratis portolabel

Hvis du selv har embalage du kan sende dine smykker i kan du nøjes med at downloade og printe det gratis portolabel.

Husk at portolabel fastsættes på embalagen med tape, og at få en kvittering på din forsendelse så vi kan garantere forsendelsen.

Vi dækker garantien og forsendelsen
Vores sikre værdiforsendelse er forsikret op til 10.000,- brugte smykker kun op til metalværdien. de færdige smykker forsikres op til en grossistpris på 30.000,- enhver dækning kræver udlevering af relevante dokumenter samt indleveringskvittering.
Postnord
Kundernes oplevelse med forsendelsen
“Fik tilsendt med posten en "værktøjskasse" med alle de måleredskaber jeg havde brug for. Da jeg skulle sende mit eget guld retur til Mælt, var der en opbevarings kasse i værktøjskassen hvor jeg kunne ligge mit guld i så det var godt forsejlet.”
Sådan var Anne oplevelse
“Synes det er rart jeg skal underskrive ved pakke udlevering. ”
Sådan var Søren oplevelse
“Jeg elsker hvor gennemarbejdet det her system er, jeg føler mig hjulpet hele vejen igennem. da jeg havde pakket mine smykker ned og forseglet kassen, blev den skannet ind hos PostNord, allerede to dage efter fik jeg en video, der viste at tingene var kommet frem og det hele blev gennemgået.”
Sådan var Charlotte oplevelse
“Det er rigtig fint at der kommer en kasse der er lavet til at pakke guldet ind i, så slap jeg for selv at skulle tænke over at få det pakket ordentligt ned. guld ind i æsken, æsken ind i boksen, boksen ind i kassen, luk kassen og returlabel på, og så afsted,, det var nemt.”
Sådan var Kia oplevelse

Har du nogle spørgsmål? Se om du kan finde svar her

Mælt er din online guldsmed, vi har specialiseret os i omsmeltning af arveguld. Mælt er et gammelt nordisk ord som betyder “at tale”, “stemme” og som i udtale ligger tæt op ad det engelske ord Melt, at smelte. Mælt er altså en fusion af begge, vi tager gamle smykker med historie, smelter materialerne og genskaber nyt nordisk design, som vil skabe fornyet glæde for ejeren, men stadig med en stemme fra fortiden.

Mælt giver dig mulighed for at bevare minder fra mennesker du har holdt af, som har efterladt dig smykker. Smykker du måske har set på mormors finger fra din tidlige barndom, dine forældres vielsesringe du har arvet, eller hvilken anden personlige historie, der måtte være knyttet til et smykke, der er endt i din varetægt. Ofte er sådanne arvestykker slidt igennem tiden, eller designet er utidssvarende, hvorfor de ligger gemt i en skuffe eller et smykkeskrin.

Mælt har størrelsesgaranti. Når du har fået bygget et smykke hos Mælt, skal det passe. Vi har derfor vores størrelsesgaranti. Den betyder at du inden for de første to måneder, efter du har modtaget dit smykke, kan rekvirerer en sikker forsendelseskasse, så du sikkert og gratis kan sende os smykket til størrelsesændring.

Da vi typisk har produceret dit nye smykke af præcis dit guld, kan vi ikke bare ombytte til et andet design, i tilfælde af at du har fortrudt dit valg. Vi ønsker dog kun glade kunder og vil foretage en gensmeltning, inden for 15 dage fra modtagelse, til andet valg fra kollektionen. Der vil i den forbindelse skulle foretages en genkalkulation ift eventuelt ekstra materialeforbrug, men arbejdslønnen skal du ikke betale for. Hvis du har handlet i vores shop uden at indbringe guld til produktionen, vil du have 14 dages returret på dit køb.

Uanset om du har for meget, for lidt eller tilpas med guld til dit projekt, vil du ved at indtaste dine brugte materialer øjeblikkelig kunne se din estimerede pris i netop din situation, og ved at benytte vores gratis “Mælt målepakke” vil du kende din nøjagtige pris allerede inden vi smelter dit guld, derved har du en risikofri mulighed for at vide præcis, hvor dit projekt lander. Hvis mængden af guld du har i gemmerne, er for lidt til at vi kan producerer dit ønskede smykke vil vores beregner automatisk indregne en merudgift svarende til den mængde guld vi skal tilføje for at opgaven kan komme i mål. Det vil sige at priserne, som fremkommer efter du har indtastet din guldmængde i systemet er den estimerede pris det vil komme til at koste dig at træde ind i omsmeltningsopgaven. Du vil dog få oplyst den endelige pris, når vores guldsmede har kontrolleret mængde og lødighed. Så snart du er oplyst den endelige pris, skal du beslutte om du vil igangsætte opgaven, fremsende mere materiale eller annullere opgaven. Du kender derfor ALTID din endelige pris. Vi går først igang med omsmeltningen efter din godkendelse.

Vi har et samarbejde med vores Fragt leverandører, hvor vi sætter sikkerheden i top. Du vil modtage en spiciel Målekassen (Mælt starterkit) som du har modtaget, fungerer samtidigt som sikker emballage til at sende dine materialer samt de lånte måleredskaber til os. Det eneste du skal gøre er at påklæbe den vedlagte returlabel og forsegle kassen med den indbyggede forseglingstape. Pakken er forsikret op 8.000,- Når vi modtager kassen, pakker vi den op under videokamera, på den måde kan vi vise at pakken er kommet ubeskadiget frem. Vi unboxer, og samtidigt registrerer vi hver enkelt smykke på din side. Det er ordenlig komunikation, der sikrer at vi ved, hvad vi har modtaget og du ved, at vi har modtaget dine materialer.

Efter den første fase, hvor du udforsker hjemmesiden og finder ud af, om du synes godt om vores koncept. kan du gratis bestille vores målekasse (Mælt starterkit). I kassen finder du en digital vægt og måleredskaber til finger- hals- og håndledsstørrelser og vejledninger, samt kort til at udfylde for hver af smykketyperne.

Efter du har valgt det smykke du kunne tænke dig og i den farve du ønsker, vil systemet give dig besked om hvilke smykker der i praksis indgår i dit nye smykke, det er her vigtigt at du navngiver dine gamle smykker tydeligt ud fra visuelle kendetegn f.eks “mormors perlering”, “snoede lillefingerring” eller lignende. på den måde kan vi være meget præcise i kommunikationen.

Tag kontakt til os