Betingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Varer, Målekasse)

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Maelt.dk. Maelt.dk ejes af Mælt Jewellery ApS, CVR-nr. 35240500, adresse: Østergågade 20B, 4800 Nykøbing F., Tlf. 31663112, og e-mailadresse info@maelt.dk

 

Aftalerne indgås på dansk

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via Maelt.dk, og gælder ikke opgaver som laves på bestilling, helt eller delvist, af kundens faktiske guld.

Vi modtager betaling med Visa, MasterCard, Maestro, MobilePay, Apple Pay og Masterpass.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og disse leveres separat tidsmæssigt, trækker vi først betalingen for hver vare, når denne afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Alle priser er inklusiv moms og fragt.

Vi leverer varerne straks efter disse er færdigproducerede, hvilket typisk varer 4-6 uger, evt forsinkelser har ikke opsættende virkning for aftalen. såfremt andet ikke er aftalt.

Vi leverer som udgangspunkt med PostNord og vi leverer til hele EU+Norge.

Vores sikre værdiforsendelse er forsikret op til 10.000,- brugte smykker kun op til metalværdien. de færdige smykker forsikres op til en grossistpris på 30.000,- enhver dækning kræver udlevering af relevante dokumenter samt indleveringskvittering.

Du har ret til at fortryde en aftale,af varer købt uden omsmeltning, uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag

Reklamation:

Hos Mælt kan du være 100 % sikker på, at dit smykke er i bedste
kvalitet. Alle smykker er lavet, så de lever op til de højeste håndværksmæssige
standarder. Det sikrer dig et smykke med den smukkeste finish, som du kan
bruge hver dag, med vished om at det holder. Alle smykker kan slides, men på grund
af vores fokus på kvalitet, er der først behov for eftersyn efter 5 års brug.

Har du mod forventning fået defekte eller fejlleverede varer, skal Mælt kontaktes på info@maelt.dk. Vi dækker transportomkostninger i forbindelse med fejlleverede varer ved forsendelse via Post Nord under betingelse af, at det er os, der står for rekvirering af fragtmand eller sender betalt postkvittering. Fejlen bliver rettet og vi sender varen retur hurtigst muligt, med mindre andet er aftalt.

Som hjælp til vores kundeservice, læg venligst en kopi af bestillingsbekræftelsen i kassen sammen med varen og en seddel med kort beskrivelse, hvorfor varen sendes retur.

Udvidet garanti
Hos Mælt står vi inde for vores høje kvalitet.
Derfor har du 5 års garanti. Sådan sikrer vi, at du kun har
glæde af (men aldrig problemer med) dit Mælt-smykke.

Reklamationsager skal altid sendes til:
Maelt Jewellery ApS
Østergågade 20B
4800 Nykøbing F

Undtagelser til fortrydelsesretten:

Du har IKKE fortrydelsesret ved køb af særligt designede produkter, eller smykke produceret helt eller delvist af egne materialer.

Da vi har omsmeltet dine smykker,  skal du være opmærksom på, at det vi hæfter for, er guldets kostpris plus anvendte arbejdstid. (= Beløbet du har betalt) 

Vi hæfter ikke for nogen former for affektionsværdi som du måtte tillægge smykket.

 

Så det du kan få tilbage er prisen du har betalt, plus verdensmarkedsprisen minus 12% for det antal gram guld du har indsendt.

 

Såfremt du ønsker at få dit eget guld igen, vi vil på video omsmelte dit smykke til en klump guld, dokumentere at det er samme guld med en laserskydning, returner guldet til dig – og fratrække 1.500,- for dette arbejde i tilbagebetalingen af den pris du har betalt for at få arbejdet udført i første omgang.

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten:

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail hvor du oplyser, at du fortryder til Maelt Jewellery ApS, Østergågade 20B, 4800 Nykøbing F, 31663112 eller info@maelt.dk,

 

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3

men det er ikke obligatorisk. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse.

 

Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.

 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Returnering af varen og returomkostninger:

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Maelt Jewellery ApS, Østergågade 20B, 4800 Nykøbing F uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Du kan sende varen retur ved at benytte den emballage varen blev modtaget i, denne indeholder både returlabel og kassen er forseglbar til returforsendelse. Kassen skal indleveres til posthus (Postforsendelse-sted) og du skal have en kvittering for afsendelse.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returnering af varen, såfremt du IKKE benytter vores returner-bare emballage.

 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse:

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

 

Lån af målekasse:

Når du modtager vores Målekasse indeholder den: Digitalvægt, armbåndsmål, halskædemål, fingermåler og lup. Kassen skal returneres ubeskadiget med alt indhold intakt.

Hvis vi ikke modtager Målekassen retur inden for en 3 ugers låneperiode vil den blive faktureret til dig til en pris af 1.000,- incl moms.

Modtager vi Målekassen retur med defekte måleredskaber faktureres du 500,- incl moms.

 

Gensmeltning ved fejlbestilling:

Da vi typisk har produceret dit nye smykke af præcis dit guld, kan vi ikke bare ombytte til et andet design, i tilfælde af at du har fortrudt dit valg. Vi ønsker dog kun glade kunder og vil foretage en gensmeltning, inden for 15 dage fra modtagelse, til andet valg fra kollektionen. Der vil i den forbindelse skulle foretages en genkalkulation ift eventuelt ekstra materialeforbrug, men arbejdslønnen skal du ikke betale for.

 

Inden for de første to måneder, efter du har modtaget dit smykke, kan rekvirerer en sikker forsendelseskasse, så du sikkert og gratis kan sende os smykket til størrelsesændring.