Bæredygtighed

Hos Mælt er vi specialister i at lave nye guldsmykker af kunders brugte smykker.

Når vi bruger dine brugte smykker til dit nye smykkeprojekt, skåner vi miljøet for yderligere minedrift, og vi har mulighed for med vores unikke “One Mælt casting” at sikre at dine arvestykker med garanti indgår i materialet i dit nye smykke.

Tag kontakt til os

Bæredygtighed

For hvert ton materiale man henter ud af minerne findes der ca 1-10 gram guld. derudover findes et hav af små uregulerede miner der bruger kviksølv til udvinding, dette kviksølv havner typisk i floder og have eller fordamper op i luften hvor det kan bæres over store afstande og ødelægge miljøet over hele kloden. 

Derfor er det vigtigt at vi bruger det guld der allerede findes i omløb i verden. 

Hos MÆLT har vi udviklet en arbejdsproces der gør at vores kunder får mest muligt værdi ud af deres gamle arveguld. Vi sikre at vi bruger det faktiske guld, der ofte indeholder en masse følelser, som betyder meget for vores kunder, derfor har vi udviklet vores “One MÆLT Casting” system som sikre at vores kunder altid kan være helt trykke ved, at netop det guld vi lover at smelte om, er præcis det guld der smeltes. som ekstra bonus kan vi alle glæde os over at vi belaster miljøet langt mindre end hvis vi skulle bruge nyudvundet guld.